ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРА

04.12.2021

Цієї неділі світова громадськість відзначає Міжнародний день волонтера. В Україні дане свято має вже свої традиції та особливості. І хоча добровільна безкорисна суспільно важлива діяльність та допомога – риса яка завжди була притаманна українському народу, з початку військової агресії на сході держави, волонтерство в Україні набуло інших масштабів та змісту.

Сьогодні в міській раді, з нагоди Дня волонтера, міський голова Ігор Забажан провів зустріч та привітав активістів волонтерського руху нашої громади. Грамоти міської ради отримали Сергій та Алла Дяченки, та Олександр Палюга. Спільно з керівництвом міської ради, в ході зустрічі обговорили потреби військових частин, що перебувають під опікою наших волонтерів. Міська рада долучиться до забезпечення наших військових деякими необхідними предметами побуту, які за словами волонтерів є необхідними саме зараз.

Звичайно слів подяки та привітань в День волонтера заслуговують сотні жителів Новомиргородщини, які постійно не залишаються осторонь чужих проблем і завжди готові допомогти тим хто цього потребує. Напередодні цього дня вітаємо кожного, хто не залишається байдужим до чужих проблем і чужих бід та віддає частину себе інколи незнайомим, але нужденним людям.

Поділитися: