ЩОТИЖНЕВА НАРАДА

08.11.2021

На черговій щотижневій нараді під головуванням міського голови Ігоря Забажана з керівниками структурних підрозділів міської ради розглянуто ряд питань та визначені завдання керівникам підрозділів міської ради.

Серед визначених завдань міський голова доручив здійснити заходи з підготовки до формування бюджету громади на 2022 рік. Цього тижня розпочнуться консультації та співбесіди з керівниками структурних підрозділів та старостами території з даного питання.

Також розпочинаємо підготовку до відзначення Новорічних та Різдвяних свят в школах та дитячих садочках громади.

Про стан вакцинації населення доповіла начальник відділу охорони здоров’я Валентина Снісаренко – в громаді вакциновано 30% жителів, що є вищими показниками за середні по області та державі. Щодо обов’язкової вакцинації працівників освітніх установ за словами начальника відділу освіти Олександра Мокрицького в навчальних закладах громади маємо 100% показник вакцинації крім працівників щеплення яким протипоказано.

Також на нараді розглянуто питання реконструкції міського стадіону, виготовлення проектної документації на ремонт доріг, підготовки матеріалів до чергової сесії міської ради.

Поділитися: