У Новомиргородській громаді розпочинається новорічний марафон…

22.12.2021

Новорічні ранки у закладах освіти – дітлахи їх очікують цілий рік.

Забезпечити усмішку на дитячих обличчях, відчуття свята у колі друзів – оцій порі це неабияке відповідальне завдання міської ради, міського голови Ігоря Забажана та усіх, хто дбає про новорічне дитяче дозвілля.

Цього року майже дві тисячі вихованців закладів дошкільної освіти та учнів молодших класів загальноосвітніх закладів громади отримають солодкі подарунки від міської ради та представників соціально відповідального бізнесу.

Смачні шоколадні (і не тільки) солодощі, у спеціально сформованому саме для дітей громади асортименті та упакуванні, зі святковими листівками від міського голови, керівництва ТОВ ВКФ “Велта” та ПСП “Бирзулове” припадуть до смаку будь - якому маленькому гурману.

Першими вступили в цей новорічний марафон свят, який триватиме аж до нового року, а закінчиться 1 січня 2022 року на центральній площі Новомиргорода, вихованці раннього віку з ДНВК «Калинонька».

Малята поринули в казковий світ, з задоволенням водили хороводи, співали пісні, гралися з казковими персонажами, в ролі яких виступили педагоги та батьки дітей.

Тож нехай ця новорічна радість залишається приємною згадкою в душах наших маленьких жителів громади, сіє в них зерно любові до ближнього, поваги до українських традицій.

Щоб зростало майбутнє нашої громади нам усім на радість, а Україні на славу!

Поділитися: