В регіоні оголошено надзвичайну ситуацією техногенного характеру

13.10.2021

У зв’язку з кризовою ситуацією, яка виникла на території України, у всіх бюджетних установах розірвані договори, що були укладені на початку року на постачання газу через суттєве зростання його вартості. Тому і виникла надзвичайна ситуація пов’язана з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 року.

У зв’язку цим 11 жовтня 2021 року відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами засідання комісія вирішила, ситуацію, що склалась на території області у зв’язку із відсутністю постачання природного газу бюджетним установам у осінньо-зимовий період 2021/2022 року надзвичайною ситуацію техногенного характеру регіонального рівня.

13 жовтня 2021 року, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Рішенням комісії ситуацію, що склалася у зв’язку із відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021/2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення, визначено надзвичайною ситуацією техногенного характеру місцевого рівня.

Поділитися: